Femke is een grote fan van Og3ne. Helaas was ze nog nooit naar een concert geweest. Maar dit keer kwam Og3n3 naar het Franklin festival bij Cabrio in Soest. Mooie gelegenheid om haar te verblijden met een toegangskaartje. Maar daar is het niet bij gebleven. Een paar weken geleden is Margareth van de Stichting Funtours bij haar thuis op bezoek geweest met een cadeautje en een brief. Hierin stond dat ze met Og3ne op de foto mocht en dat ze samen met Linda van het  Franklin festival Og3ne mocht aankondigen op het festival. In het pakje zat een t shirt met daarop een foto van Og3ne. Nou, de maat was precies goed, dus Femke had haar outfit al klaar voor het festival.

Afgelopen zondag was het dan zover.  Femke was samen met haar moeder en een vriendin naar het Franklin festival gekomen. Nou, ze vond het ook best wel spannend. Femke mocht voor hun optreden met Amy, Lisa & Shelley op de foto. Ze had ook nog een kaart voor hun gemaakt. Ze had haar t shirt aan met de foto van Og3ne en daar hebben ze alle drie hun handtekening op gezet. Jullie begrijpen het vast al wel: dit t shirt komt straks ingelijst bij Femke op haar slaapkamer te hangen.

Daarna mocht ze samen met Linda op het podium en gingen ze samen Og3ne aankondigen. Og3n3 zette een geweldig optreden neer, waar Femke van genoten heeft. (en wij ook). Haar moeder vertelde later dat ze haar zo lang niet meer zo blij heeft gezien. Het is fijn dat we dit samen met de Stichting  Franklin mogelijk hebben kunnen maken.