BUITENGEWOON FLUORFESTIJN, hèt feest voor buitengewone mensen !

Zondag 2 juni zijn we naar het Buitengewoon Fluorfestijn in Amersfoort geweest. Dit is een groot Nederlandstalig muziekspektakel voor buitengewone mensen. Nou, dat is dus voor onze gasten van Funtours. Met een bus en drie auto`s zijn we naar Amersfoort gegaan. In totaal waren we met 20 buitengewone mensen, zowel gasten als begeleiding. We boffen dat we zelf een bus hebben, zodat we ook gasten in een rolstoel makkelijk mee kunnen nemen.

Het was een topfeest daar in het poppodium Fluor. We hebben genoten. Er traden diverse artiesten op zoals: Irvin Risakotta, Rocky Paw, Marco de Hollander, Mike Klein en Wolter Kroes. En natuurlijk niet te vergeten DJ Pim. Helaas moest Monique Smit op het laatste moment verstek laten gaan. Hopelijk is ze volgend jaar wel weer van de partij.

We werden ook nog verrast met schuimrubber staven met daarin fluoriserende verlichting, waarmee het een hele vrolijke bedoening werd, en waaiers. Die laatste waren erg welkom, want het was best warm daarbinnen met al die feestende mensen.

Onze dank ook naar de organisatie van het buitengewoonfluorfestijn.nl  voor de fantastische organisatie van deze dag. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.

Na afloop  van het festijn zijn we op dagbesteding De Roef op Sherpa in Baarn met zijn allen gaan eten als afsluiting van deze gezellige dag.