Wat een bof, we hadden deze dag mooi weer. We zijn met de FunToursbus met 4 gasten naar het
Uilen-dierenpark de Paay in Beesd geweest. Om elf uur haalden we Gerrit, Onno, Leni en Eric op bij hun woningen in Baarn. Onderweg zat de stemming er al in. We hadden er allemaal zin in.

Eenmaal bij het dierenpark aangekomen, hebben we eerst genoten van een glaasje limonade en een gevulde koek. Het was een gezellig zitje, en achter ons, zaten kleine dwergmuisjes en cavia`s in hokken, en een grote hond van de eigenaar kwam ons ook nog even begroeten.

Daarna hebben we de eerste helft van het park gelopen. Er stonden automaten met blikjes, waar je voor 0,50 E voer voor de beesten uit kon trekken. Nou dat hebben we natuurlijk gedaan. We liepen door het hok van de dwergkangeroe`s, helaas hadden ze geen honger, en bleven ze op veilige afstand. Jammer genoeg was het park niet geheel rolstoelvriendelijk, waardoor we af en toe flink aan de bak moesten om de rolstoelen over het pad te trekken.

Maar de stemming zat er goed in, er werden grapjes gemaakt en we werden over onze armen gekriebeld alsof er een spinnetje overheen liep, geluiden van dieren werden nagedaan, en er werd gepraat over hun jeugd, toen sommigen zelf ook dieren hadden. Echt mooi om te zien hoe iedereen genoot.

Ondertussen was het de hoogste tijd voor de lunch en hebben we heerlijk genoten van broodjes, tomaat, komkommer en watermeloen.

Daarna was het tijd voor het tweede deel van het park: stokstaartjes, kamelen, flamingo`s, loopeenden, er was van alles te zien en te horen. De informatie op de borden werd voorgelezen, zodat ook Onno die bijna blind is, mee kon genieten. Hij heeft ook heerlijk bij een kameel zitten kroelen op zijn kop.

Tot slot hebben we nog genoten van een lekker ijsje, en daarna was het al weer tijd om naar huis te gaan. Jammer, maar we kunnen terug zien op een geslaagd dagje uit.