Foto's & Verhalen

Stichting FunTours heeft al vele activiteiten mogen verzorgen voor mensen die dit nodig hebben. Hier vind je verhalen en foto’s die laten zien hoe bijzonder deze dagen zijn!

Corrie loopt de Vierdaagse!

Corrie Visser, oma van een van de deelnemers van Funtours, heeft al meerdere malen de Vierdaagse van Nijmegen gelopen. Hierbij heeft ze zich laten sponsoren en zo geld opgehaald voor de stichting.

Ook Robert laat zich sponsoren!

Ook Robert Visser heeft de Vierdaagse gelopen en zich daarvoor laten sponsoren, allemaal voor Stichting FunTours!

De Vredesweek in Hilversum

Op 17 september 2022 zijn we met FunTours naar de opening van de Vredesweek in het Rosarium in Hilversum geweest. Het was een ontmoeting in de buitenlucht met lezingen, en het werd opgeluisterd met het optreden van het mantelzorgkoor en hun muzikanten.

Stichting Funtours vervult ook laatste wensen.

De laatste wens van Marlies was een ontmoeting met Willeke Alberti. Wille heeft speciaal voor haar een concert georganiseerd. Helaas was Marlies niet meer in staat om dit concert bij te wonen. Het concert is toen opgenomen en dit heeft ze nog meerdere malen terug gekeken. Na afloop van het concert heeft Willeke bloemen bij Marlies gebracht in het hospice en Marlies nog meerdere malen bezocht tot ze helaas overleed. Daar zijn we Willeke nog steeds heel dankbaar voor.